Sunday, December 16, 2007

Tuju hea ja rattad alla!

Täna on meie reisiseltskonna viimane päev Brisbane linnas. Pakime asju ja praegu on tunne, et osa kola tuleb minema visata, kuna meie meie vapra Holdeni pagasiruum ei ole kummist. Järgmised nädalad viivad meid rohkete vahepeatustega Sydneysse, kus võtame vastu Uue Aasta. Edasised plaanid olid täna hommikuni üsna segased, kuid hommikul helistati pärapõrgu maakonnas asuvast arbuusifarmist ja nüüd tundub, et publiku tungival nõudmisel saavad meist vähemalt mõneks nädalaks maakad - arbuusikorja tüüpi meesmaakad ja võimalik, et ka traktorist tüüpi naismaakad. Koht ise asub Sydneyst umbes 500 km läänes/sisemaa suunas. Maa pidavat seal juba üsna punane olema - ootame põnevusega.

Igatahes kuna oleme nyyd järmised paar nädalt ratastel kodutud siis üritan leida ise aega ja ka külalisstaare kaasata uute lugude kirjutamisel.

Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna, mistõttu soovitan huvilistel sirvida äsjavalminud uut ja paremat MÕMMIVEEBI, kus üleval valimatult kõik kaamerasilma ette jäänud meie senised tegemised. Mõmmiveebi saab alljärnevalt aadressilt:

katrina.planet.ee/austraalia.htm

Dokumentaalfilmisõprade rõõmuks on ilmavalgust näinud ka Ivari esimene vidjoprojekt. Näha saab seda kui klikite alloleval aadressil:

http://www.youtube.com/watch?v=LAXvwAaMxBk

P.S. Suur osa videost on räigelt kontekstist välja rebitud või fabritseeritud (ehk siis tegelikult ei jookse ma niimoodi vette)

2 comments:

Anonymous said...

piltide järgi vaatan, et te ikka enamus ajast.. khmm-khmm.. ;)

Andres said...

Hei Ingmar&Katrina! Tervitan teid siit koduselt Eestist ja teatan, et teie fänniklubi jälgib suure pinevuse ja adrenaliiniliiaga teie seiklusi sealpool ekvaatorit! Ühtlasi täname (mina ja Ingrid siis) ka jõulukaardi eest, mis läbi ime meieni jõudis juba jõulu 3-ndal pühal. Ühtlasi soovin teile hääd vana aasta lõppu ja uue algust, kus iganes see teid ka ei tabaks. Ja veel: olgu siinkohal lisatud link piltidele, mis sai tehtud 15.detsembril Taumi teel. Teemaks muidugi sool ja leib fööniksina tõusnud majas (http://andresk.pho.to/albums/sool_leib_15_12_07/). Olge terved ja nii tulge ka ükskord tagsi! Andres Tuti külast