Thursday, January 3, 2008

Condo!!!

Brisbanest Sydneysse kulgemise loo teine pool peab veel oma aega ootama. Igatahes oleme joudnud v2ikesesse New South Walesi linna nimega Condobolin. Asub see u. 500 km Sydneyst l22ne (sisemaa) poole. Loodus on siin ullatavalt rikkalik ja pole sugugi tegemist poolk6rbega nagu me naiivselt arvasime.

Condosse tulime me viieks n2dalaks arbuuse korjama. Panime omale varakult kohad kinni kohalikku hotelli nimega Imperial - tegelt mingid suvalised toad kohaliku pubi teisel korrusel. Naeruv22rselt odav koht elamiseks, aga nagu selgus on sellel ka kindel p6hjus miks see nii odav on. Katrina ikka r22gib, et parem ikka kui TTY kolmas uhikas kuid mina kui uhikas mitte elanud inimene olen selles osas pire skeptiline. Aga no v2hemalt kondinsioneer on toas vihane ja l2rmakas.

T2naseks oleme Ivariga juba kaks p2eva arbuuse korjanud. K6ik mis selle too kohta r22gitakse on t6si. Seejuures ainus mis sellest r22gitakse on see, et v2ga vabalt v6ib tegemist olla maailma uhe k6ige hullema tooga. Aratus on kell 4. Kell viis j6ume farmi kus hakkame arbuuside jaoks kaste kokku lappama. Ja p2rast seda p6llule kus hakkab hullumeelne arbuuside peale laksamine. Eile korjasime 11 treilerit2it, t2na piirdusime 10ga. Pealel6unaks t6mbab keti ikka t6siselt maha ja kuigi s6jav6es oeldi, et kui kett tuleb maha tuleb see peale tagasi joosta siis siin ei ole kull mingit varianti seda teha. Aga noh oluline pidi olema mitte esimese kahe n2dalaga alla anda - eks n2is. Minu puhul on see ikka hullumeelne lahendus oma sunnip2eva pidada - nii v2sinud olen 6htuks, et ei julge klaasi 6lut ka juua sest v6ibolla kukun kohe magama.

Enivei - oleme j2tkuvalt elus ja kui k6ik ikka 6nneks l2heb siis peagi ka muskulaarsemad kui iial varem. Vodafone mobiilid siin kahjuks ei t00ta seet6ttu palun seni kuni mingi toimiva lahenduse telefonile v2lja m6tleme suhelda meiega e-kirja teel - seda saab kohalikus raamatukogus dollari eest terve tunni vahtida.

5 comments:

Anonymous said...

Head uut aastat! Ja nii need mehemürakad ja nääpsukesed tütred karastuvad.Parem elu on kindlasti ees!TTE

Anonymous said...

heh, kui kett jälle maas, mõelge eesti kliimale (ööseks -20), äkki aitab. Igaljuhul soe õnnesoov jubilee puhul ja ärge alla andke!!!

Anonymous said...

Muahahhaa, tore kohe lugeda seda juttu v2ikse 6lleklaasi taga:D

Kas Hiiumaa kutid on ka seal? Elus veel?!:P

Anonymous said...

Raisake neid dollareid seal raamatukogus usinasti, täitsa põnev on teie seiklusi lugeda seal. Ivarile niipalju, et suur pidu on nüüd soolas, jätsin suitsetamise maha :)

Anonymous said...

Tre!
M6tlesingi, et miks Liisi mu sms'idele vastata ei taha... Kas olete nyyd k6ik arbuusidieedil ka?? et palvaga peale vee ei tahagi midagi?? Ja mis chikid teevad? Tambivad vigaseid arbuuse puruks v6i istuvad traktori roolis? Tervitused Castle Hillist, M+M